LAMPER

kr 2,999.00
Oppdag vegglampen Sømjøle fra Josefin Lustig-kolleksjonen, som imponerer med sitt unike design! Lampen har en rund ramme i svart aluminium med LED-lyspærer bak, som gir et vakkert lys på veggen og behagelig belysning...
kr 1,699.00
Oppdag vegglampen Clermont med sitt moderne og tiltalende design! Med sitt stilige utseende og enkle design kan lampen enkelt matches med resten av interiøret og passer til de fleste hjem og interiørstiler.
kr 999.00
Oppdag vår moderne og stilige vegglampe, Alpes! Med sin enkle design og behagelige lys, er denne lampen det perfekte tilskuddet til ethvert hjem.
kr 1,599.00
Oppdag vår unike vegglampe Abbeville! Med sin karakteristiske sigdformede brakett og elegante design skiller denne lampen seg ut fra mengden. 
kr 2,299.00
Le Havre er en moderne og tidløs vegglampe. Lampen har en brakettformat som en sirkel i en vakker lysegrå farge og en kopp i hvitt som demper lyset noe. De stilige fargene og den fine størrelsen gjør at lampen passer...
kr 4,299.00
Marsan er en gulvlampe som klatrer på trendlistene! Lampen har en nordisk design med sin enkle svarte fot i svart jern og runde lamper.
kr 2,599.00
Queen B gir deg en unik og stilig taklampe som skiller seg ut fra mengden! Lampen har en dekorativ ramme laget av svart stål og fire mindre lyskilder. 
kr 4,599.00
Hev stilen i hjemmet ditt med denne herlige lampen! Taklampen Rødt eng fra Josefin Lustig-kolleksjonen imponerer med sitt unike design og gjennomtenkte utforming.
kr 1,199.00
Vår klassiske taklampe Høgbyn er det opplagte valget for de som søker en stilfull taklampe med industrielt design.
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny