Daybed

Utforsk den ultimate blandingen av stil, komfort, og multifunksjonalitet med vår sofistikerte kolleksjon av daybeds på Møbelgruppen.no. En daybed er den perfekte løsningen for å maksimere bruken av din plass, og tilbyr et sted for avslapning på dagtid og en behagelig soveplass om natten. Enten det er for en lesekrok, et gjesterom, eller som et elegant tillegg til din stue, har våre daybeds fleksibiliteten og designet for å passe inn i ethvert hjem. 

Vår nøye utvalgte samling av daybeds kommer i en rekke stiler, fra moderne minimalistiske til tradisjonelle og luksuriøse design. Velg mellom ulike materialer som høykvalitets stoff, fint lær, eller unike treverk, alle tilgjengelig i et spekter av farger for å matche ditt eksisterende interiør eller skape en ny stilretning. 

Designet med fokus på både estetikk og funksjonalitet, tilbyr våre daybeds den ideelle løsningen for de som ønsker å tilføre hjemmet sitt både skjønnhet og praktisk anvendelse. Mange av våre modeller inkluderer tilleggsfunksjoner som oppbevaringsplass under sengen, gjør dem enda mer praktiske i bruk. 

Oppdag hvordan en daybed fra Møbelgruppen.no kan transformere ditt rom og tilby en stilfull, komfortabel og funksjonell møbeldel som vil bli verdsatt og brukt i årene som kommer. Utforsk vårt utvalg i dag og finn den perfekte daybed som kombinerer form og funksjon i ditt hjem.

Les merShow less
kr 18,999.00
Oppdag vår runde daybed med 2 puter i luksuriøst chenille-stoff. Denne daybeden, i naturlig farge, er laget av høykvalitets polyester, skum og kryssfiner, og har et ytterstoff av 100% polyester. Perfekt for å tilføre...
kr 13,999.00
Oppdag vår elegante daybed med pute i naturlig farge. Denne daybeden er laget av høykvalitets polyester, skum og kryssfiner, med et ytterstoff av 100% polyester. Den naturlige fargetonen gir et tidløst og sofistikert...
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny