SENIORMØBLER

Aldringstrenden i Norge – En mulighet for forandring

Velkommen til Møbelgruppen
, hvor vi ser fremtiden i øynene med innovative løsninger for et aldrende samfunn. Norge står overfor en demografisk omveltning, en realitet bekreftet av Statistisk sentralbyrå (SSB): Fra dagens 940 000 nordmenn over 65 år, vil vi ved århundreskiftet se antallet nesten doble seg til nærmest 2 millioner. Mer slående er det at antallet nordmenn som er 80 år eller eldre, vil mer enn tredoble seg innen 2060. Dette understreker et presserende behov for å tenke nytt om hvordan vi innretter livene våre – spesielt i egne hjem.

Tilpassede møbler: En bro mot et lengre og mer selvstendig liv
Hos Møbelgruppen forstår vi at nøkkelen til et langt og selvstendig liv hjemme ligger i tilpasningen av vårt fysiske miljø til våre endrende behov. Det er her våre seniørmøbler kommer inn i bildet – designet med omtanke for å møte dagens og morgendagens behov. Fra ergonomisk utformede stoler og senger til innovative løsninger som heve- og senkeseter, er vårt mål å gjøre hverdagsaktiviteter enklere og tryggere.

Utforsk vårt sortiment: Designet for livslang komfort
Vårt utvalg av seniørmøbler er nøye utvalgt og designet for å forbedre livskvaliteten for de som ønsker å tilbringe sine år i komfort og stil. Med fokus på tilpasningsdyktighet, ergonomi, og sikkerhet, tilbyr vi møbler som er like stilfulle som de er funksjonelle – fordi et langt liv hjemme ikke bare handler om nødvendighet, men også om glede.

Støtte til pårørende: En hjelpende hånd
Vi vet at overgangen til et mer tilrettelagt hjemmiljø kan være en utfordring, ikke bare for den eldre, men også for deres nærmeste. Derfor står Møbelgruppen klar til å tilby veiledning og støtte, for å gjøre denne overgangen så sømløs og positiv som mulig.

Fremtiden begynner hjemme
Med en aldrende befolkning, blir forberedelsene vi gjør i dag, avgjørende for morgendagen. Møbelgruppen står i forkant med løsninger som ikke bare møter dagens krav, men også imøtekommer fremtidens utfordringer. Vi inviterer deg til å bli kjent med vårt sortiment av seniørmøbler – for en fremtid hvor hvert hjem er tilpasset for livslang komfort og selvstendighet.

Les merShow less
kr 10,990.00
Twin er en unik stol med vakker flyt i designet, og tar seg like godt ut fra alle vinkler.
kr 4,099.00
Crew fotskammel: Øk komforten med stilfull støtte, designet for å komplementere Crew hvilestolen.
kr 11,499.00
Utforsk vår serveringsvogn, det perfekte seniormøbelet for enhver som verdsetter stil og funksjonalitet i hverdagen. Med låsbare hjul og et praktisk avtakbart brett, forenkler denne vognen servering og underholdning,...
kr 17,499.00
Crew hvilestolen fra Helland Home er det perfekte seniormøbelet, som blander skandinavisk design med ergonomisk komfort. Stolen tilbyr trinnløs regulering, stabil støtte, og en komfortabel hvileposisjon.
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny