Kjøpsvilkår

Velkommen til Møbelgruppens Netthandel

Møbelgruppen er din pålitelige partner når det gjelder møbler for enhver anledning. Enten du er en privatkunde eller en bedrift, har vi det du trenger for å skape det perfekte miljøet. Fra barnemøbler til seniormøbler, og fra kontorpulter til salongmøbler, vi har et omfattende utvalg som dekker alle dine møbelbehov. Utforsk vårt sortiment og la oss hjelpe deg med å finne de perfekte møblene for ditt hjem eller arbeidssted!


Rettigheter ved nettkjøp


Ved kjøp i vår nettbutikk er det viktig å være klar over hvilke rettigheter og ansvarsområder som gjelder. Disse er definert i en rekke lover som regulerer netthandel. For å sikre at du som kunde har en trygg og rettferdig handelsopplevelse, er det vesentlig å kjenne til følgende lovverk: 

1. Avtaleloven: Denne loven fastsetter de generelle reglene for avtaler mellom selger og kjøper. Den definerer blant annet hvordan avtaler inngås, hvilke plikter begge parter har, og hva som skjer hvis det oppstår uenigheter.

2. Forbrukerkjøpsloven: Denne loven beskytter forbrukernes rettigheter ved kjøp av varer og tjenester. Den regulerer blant annet reklamasjonsrett, rett til å klage på feil og mangler, og retten til å kreve erstatning ved mislighold fra selgers side.

3. Markedsføringsloven: Denne loven omhandler regler for markedsføring av varer og tjenester, inkludert krav til korrekt informasjon og forbud mot villedende markedsføring.

4. Angrerettloven: Denne loven gir forbrukere rett til å angre et kjøp innen angrefristen, som vanligvis er 14 dager etter at varen er mottatt. Angrefristen gir forbrukere muligheten til å returnere varen og få pengene tilbake uten å oppgi noen grunn.

5. E-handelsloven: Denne loven fastsetter regler og krav til netthandelsvirksomhet, inkludert informasjonsplikter, ordrebekreftelse, og håndtering av personopplysninger. 

I tillegg til disse lovene, vil våre salgsbetingelser definere ytterligere rettigheter og plikter som gjelder for kjøp i vår nettbutikk. Disse salgsbetingelsene er utformet for å sikre en transparent og rettferdig handel mellom deg som kunde og oss som selger.


Selger: Norwegian E-Commerce AS (Org.nr: 833 140 892)

Vær oppmerksom på at du må være minst 18 år gammel for å kunne gjennomføre netthandel hos Møbelgruppen.no


Velg riktig: Mål nøye og utforsk kvalitet

Når du står overfor valget av det perfekte møbelet, er grundighet nøkkelen. Ta deg god tid og sørg for å måle nøyaktig! På møbelgruppen.no er alle dimensjoner, fra bredde til høyde og dybde, tydelig oppgitt på våre produkter. Finn frem målebåndet og sørg for at du får korrekte mål. Vi anbefaler også å kontakte oss via telefon eller e-post dersom du har spørsmål eller trenger veiledning. Vårt dedikerte team står klare til å hjelpe deg med å finne det perfekte møbelet for dine behov.


Sikre ditt kjøp: Viktige trinn ved bestilling 

Når du bestiller, vær nøye med å dobbeltsjekke at du har valgt riktige varer. Prisene i nettbutikken inkluderer allerede merverdiavgift, og de samlede kostnadene, inkludert frakt, vil bli klart oppgitt før du sender din endelige bestilling. Din bestilling er bindende for begge parter så snart den er mottatt av oss, og den ordrebekreftelsen vi sender deg, vil fungere som din kvittering. Dersom du oppdager feil i bestillingen etter at den er sendt, oppfordrer vi deg til å kontakte oss så raskt som mulig for å få eventuelle endringer gjort.Betaling


Enkel kortbetaling
På Møbelgruppen tilbyr vi betaling med Visa og Mastercard for din bekvemmelighet. Du kan utføre betalingen ved å følge lenken til "ikke oppgi personnummer" når du oppgir dine opplysninger ved utsjekking, eller ved å følge lenkene på bekreftelsessiden etter at kjøpet er fullført. Her vil du finne en indikasjon om å "endre leveringsmetode", som leder deg til kortbetalingsløsningen. 

Vi benytter KLARNA som vår leverandør av kortbetalingsløsning, og din korttransaksjon sendes kryptert gjennom deres sikre plattform. Dette sikrer at dine kortdetaljer behandles trygt og sikkert. Ved betaling med kort, må du oppgi kortnummer, gyldighetsdato, CVC-kode og eventuelt 3D Secure-kode for visse kort. 

For din trygghet lagrer ikke Møbelgruppen ditt kortnummer etter at transaksjonen er gjennomført. Beløpet for din bestilling vil bli belastet direkte fra din konto. Dersom vi er utsolgt for en eller flere varer, vil Klarna refundere beløpet til deg.

Betaling med faktura
Møbelgruppen.no tilbyr Klarna faktura i samarbeid med Klarna, med en betalingsfrist på 14 dager. Ved å velge faktura som betalingsmetode, påløper ingen ekstra kostnader med mindre betalingsfristen forlenges utover 14 dager. For å kunne benytte deg av faktura må du være over 18 år, være registrert i folkeregisteret i Norge, og bli godkjent gjennom en kredittvurdering som gjennomføres ved kjøpet. 

Når du velger Klarna faktura, må du oppgi ditt personnummer, som brukes til å hente din folkeregistrerte adresse. Varene kan kun sendes til denne adressen for å forhindre svindel. Personnummeret lagres ikke i våre systemer. 

Fakturaen sendes per e-post når varene blir sendt ut. Ved forsinket betaling vil betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel bli sendt, med påløpte lovbestemte gebyrer. Ved ytterligere forsinkelse vil fakturaen gå til inkasso med tilhørende omkostninger og lovbestemt forsinkelsesrente.

Ved å benytte Klarna faktura får du: 

- Trygghet ved å handle uten å oppgi kredittkortinformasjon
- Mulighet til å handle ved kun å oppgi personnummer
- Anledning til å inspisere varen før betaling
- Enkel, trygg og rask netthandel

Vi tilbyr også Klarna Konto som gir deg mulighet til delbetaling. Ved første kjøp med Klarna Konto vil du motta en kontoavtale som må fylles ut og returneres til Klarna for godkjenning av delbetalingsvilkårene. Etter at avtalen er signert og returnert, vil Klarna sende en kontofaktura rundt den 20. - 22. påfølgende måned med forfallsdato rundt den 3. - 6. måneden etter. 

For spørsmål og assistanse kan Klarna kontaktes på telefon 21 01 89 91 eller via Klarna kundeservice.Viktig informasjon om levering og bestillingsvarer  

Før du fullfører ditt kjøp, vil du bli informert om alternative leveringsalternativer og deres egenskaper. Ved eventuelle forsinkelser i leveringen, vil vårt kundeserviceteam ta kontakt med deg for å gi oppdatert informasjon om den forventede leveringsdatoen. Vær oppmerksom på at hvis varen er oppført som en bestillingsvare med ubekreftet leveringstid, kan leveringstiden variere betydelig. Dersom du har spørsmål angående leveringstider eller ønsker alternative løsninger, ber vi deg vennligst ta kontakt med vår kundeservice. Det er vår prioritet å holde deg informert og sørge for en best mulig kjøpsopplevelse.

Leveringsmuligheter

Vi tilbyr levering til adressen du oppgir ved bestilling, da vi kun opererer med levering og ikke har fysiske butikker.

Vær oppmerksom på at vi leverer over hele Norge, med unntak av Svalbard og Jan Mayen.

Ved valg av hjemlevering blir varene levert til gateadressen din. Vi leverer ikke til øyer uten fast veiforbindelse eller til hytter uten ordentlig vei.
Vennligst legg til rette for en trygg og enkel levering, da våre leveransesjåfører av sikkerhetshensyn ikke kan ta av seg vernesko ved levering.


Veiledning ved mottak av vareleveranser

Når varene fra Møbelgruppen ankommer, gir de alltid en gledelig følelse. Først bør du nøye sjekke at pakkene ser uskadet ut. Inspeksjoner grundig. Hvis det er synlige skader, må dette håndteres umiddelbart. Du har rett til å nekte å motta en forsendelse som ser skadet ut ved å unngå å signere. Transportøren må da ta med varene tilbake. Det kan også være lurt å pakke ut mindre kolli for å sikre at varene er uskadet og korrekte som bestilt. 

De fleste av våre varer krever montering, noe som ikke er inkludert i prisen.


Hvis du skal returnere/angre kjøpet

Ved kjøp via Møbelgruppen Netthandel har du en angrefrist på 14 dager for møbler og interiørvarer. 

For å kunne benytte deg av angrefristen må varen være i en tilstand som gjør at Møbelgruppen kan selge den på nytt. Varen må være ubrukt og i sin originalemballasje. 

Vær oppmerksom på at du selv er ansvarlig for varen fra den dagen du mottar den, til den er returnert tilbake til Møbelgruppen. 

Du kan forsiktig åpne emballasjen, men hvis emballasjen er brutt eller mangler, kan dette medføre en reduksjon i returbeløpet. 

Skader på emballasjen eller varen kan føre til følgende reduksjon i tilbakebetalingen:
 
- Produkt OK Emballasje OK = Full returbeløp
- Produkt OK – Emballasje ikke OK = Opptil 25% reduksjon i returbeløpet
- Produkt ikke OK Emballasje ikke OK = Opptil 50% reduksjon i returbeløpet

Vennligst merk: Varer som er levert flatpakket kan være vanskelig å demontere uten å påføre skader. Hvis du har montert varen og ønsker å returnere den, ber vi deg levere den tilbake i ferdig montert tilstand. Varen vil da bli solgt som utstillingsmodell, og en reduksjon i tilbakebetalingen vil gjelde, se tabell for fratrekk ved retur. 

Vi gjør oppmerksom på at det er noen varer som av hensyn til helsevern eller hygiene ikke kan returneres hvis forseglingen er brutt etter levering: 
- Spesiallagde produkter basert på dine valg
- Hygienevarer: hodeputer, dyner, sengetepper, sengetøy, laken, håndklær, senger, madrasser og overmadrasser.


Retur

Retur av varer kan gjøres ved å kontakte vår kundeservice for netthandel på kundeservice@mobelgruppen.no hvis du har spørsmål angående retur og angrerett. 

Når du skal returnere en vare må dette gjøres innen 14 dager etter at du mottok varen. Du må ha med et forhåndsutfylt angrerettskjema og kvittering/ordrebekreftelse på kjøpet når du kontakter kundeservice for å avtale retur.

Returadresse: 

Norwegian E-Commerce AS

Nedrevegen 4

3919 Porsgrunn

Vennligst merk at det er kundens ansvar å organisere og dekke kostnadene ved retur av varer til den angitte adressen ovenfor. 

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke tilbyr fri returfrakt. Kunden må derfor sørge for å velge en egnet fraktmetode og dekke eventuelle kostnader knyttet til returfrakt.Reklamasjonsrett og reklamasjonsprosedyrer

Ved kjøp i vår nettbutikk har du rettigheter i henhold til forbrukerkjøpsloven når det gjelder reklamasjon. Ifølge loven har du vanligvis to års reklamasjonsrett, men dette gjelder i fem år for varer som er ment å vare vesentlig lengre enn to år. De fleste av våre møbler, som sofaer, madrasser og spisebord, er av denne typen varer og har derfor en reklamasjonsperiode på fem år. Interiørvarer som dekorartikler, husholdningsartikler, dyner, puter, sengetøy og tekstiler har derimot en reklamasjonsperiode på to år. 

Dersom du oppdager en feil eller mangel på din vare, ber vi deg om å sende inn din reklamasjon så snart du oppdager feilen, og senest innen 2 måneder.Spesielle vilkår for Bedriftskunder

Viktig: Ved å foreta et kjøp hos Møbelgruppen som representant for et selskap, aksepterer du våre kjøpsvilkår på vegne av selskapet og bekrefter at du har fullmakt til å godkjenne disse vilkårene og gjennomføre kjøp på vegne av selskapet. 

For bedriftskunder som handler hos Møbelgruppen, tilbyr vi ikke angrefrist eller 2-5 års reklamasjonsrett. Vi påtar oss heller ikke ansvar for indirekte tap eller tapt fortjeneste. Videre er vårt ansvar i samsvar med disse kjøpsvilkårene, for ethvert tap eller skade, begrenset til et beløp tilsvarende det totale beløpet kunden har betalt som en virksomhet til oss for produktet som tapet eller skaden er knyttet til eller oppstår.


Refusjonshåndtering 

Faktura fra Klarna 
- Ubetalt: Fakturaen er kreditert, ingen tilbakebetaling er nødvendig.
- Betalt: Klarna vil kontakte deg via e-post og veilede deg gjennom tilbakebetalingsprosessen.

Kortbetaling 
- Beløp reservert på kort: Reservasjonen på betalingskortet blir opphevet kontinuerlig, ingen transaksjon vil skje.
- Beløp belastet på kort: Beløpet blir tilbakeført til betalingskortet innen 5-7 virkedager, transaksjonen vil gjennomføres.

Ved spørsmål angående betalinger, henviser vi til Klarna.Forbehold ved feil i pris og/eller lagerbeholdning 

Vi ønsker å informere om at det kan forekomme feil i priser og lagerstatus. Dette kan inkludere tastefeil, utsolgte varer og forsinket levering som følge av utfordringer med leveranser fra våre leverandører. I tillegg kan det oppstå åpenbare prisfeil på produkter, for eksempel hvis det mangler et siffer i prisen eller prisen er betydelig lavere enn det som ville være rimelig. I slike tilfeller forbeholder Møbelgruppen seg retten til å kansellere kjøpet hvis vi oppdager at det har oppstått en feil.Tvisteløsning og lovvalg 

I tilfelle uenighet angående betingelsene og relaterte bestemmelser, samt andre tvister knyttet til handel på Møbelgruppen.no, vil slike tvister bli løst i samsvar med norsk lov og underlagt de ordinære tvisteløsningsorganer og domstoler. Vernetinget for eventuell behandling i tingretten er Follo og Nordre Østfold tingrett. 

Dersom du ønsker å klage over en vare eller tjeneste kjøpt hos oss, kan du sende klagen til Forbrukerrådet. Forbrukerrådet er en statlig instans som gir veiledning til forbrukere og bistår i tvister mellom forbrukere og næringsdrivende. 

Kontaktinformasjon for Forbrukerrådet:
Adresse: Fred Olsens gate 1, 0152 Oslo
Nettside: www.forbrukerradet.no Takk for at du velger å handle hos oss! Din tilfredshet er vår prioritet.

Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny