2-seter

Oppdag vårt nøye utvalgte sortiment av 2-seter sofaer på Møbelgruppen.no, perfekt designet for de med begrenset plass som ikke ønsker å gå på bekostning av stil og komfort. Våre 2-seter sofaer er den ideelle løsningen for små leiligheter, kontorer eller som et koselig tillegg til ditt favorittrom. 

Designet med omtanke for både funksjonalitet og estetikk, sikrer vi holdbarhet gjennom bruk av kvalitetsmaterialer og detaljfokus. Utforsk et bredt spekter av stiler – fra klassisk til moderne, minimalistisk til overdådig, i både stoff og lær – tilgjengelig i ulike farger for å matche din personlige smak. 

Med Møbelgruppen.no får du et møbelstykke som ikke bare komplementerer ditt hjem, men også beriker din livsstil. Utforsk vår kolleksjon i dag for å finne din nye 2-seter sofa.

Les merShow less
kr 10,999.00
En moderne skandinavisk designsofa med divanfølelse, elegant gummitreben og optimal komfort, perfekt for ethvert hjem.
kr 12,199.00
Med en rund lenestol får du raskt en motebevisst atmosfære i hjemmet ditt! Vår grå lenestol fra Kelso-serien har et koselig og innbydende design med en rund sete, avrundet rygg og to puter i samme stoff som de andre...
kr 19,699.00
Gi dine møbler et friskt og fornyet utseende med vårt BELIVE stoff i fargen SAND 06. Med en Martindale-slitestyrke på 40 000 og en sammensetning av 96% polyester og 4% akryl, er dette stoffet ikke bare stilig, men...
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny