×

TACOMA Sofa 2-seter Beige

En moderne skandinavisk designsofa med divanfølelse, elegant gummitreben og optimal komfort, perfekt for ethvert hjem.

Les merShow less
kr 10,999.00
På lager
Beskrivelse



Introduserer TACOMA 2-seters sofa i beige, en perfekt fusjon av skandinavisk design og uovertruffen komfort. Denne sofaen er ikke bare et møbel, men et moderne statement som inviterer til avslapning og stil i ethvert hjem. Med sin behagelige divanfølelse og smarte design, blir TACOMA raskt hjertet i stuen din, et sted hvor du kan senke skuldrene etter en lang dag.

Moderne komfort møter nordisk eleganse - TACOMA 2-seters sofa skiller seg ut med sin elegante beige farge og myke former, perfekt balansert med rette linjer for en distinkt nordisk estetikk. Dette er sofaen for deg som verdsetter både stil og funksjonalitet, og ønsker å skape et lunt og innbydende rom i hjemmet.

Materiale stoff: Stoffet i beige tilbyr både komfort og enkel vedlikehold, og tilfører en følelse av luksus til din daglige avslapning.
Materiale ben: Stilige ben i gummitre ikke bare gir praktisk høyde for enkel rengjøring under sofaen, men tilfører også et naturlig og moderne preg.
Total høyde: 80 cm, sikrer en behagelig ryggstøtte.
Total bredde: 174 cm, ideell for koselige kvelder alene eller med en nær venn.
Total dybde: 93 cm, inviterer til avslapning og velvære. Setehøyde: 45 cm, perfekt for komfortabel sittestilling.
Setebredde: 147 cm, gir rikelig med plass til avslapning. Setedybde: 83 cm, lar deg strekke ut og virkelig slappe av.
Armlenets høyde: 72 cm, tilbyr ekstra komfort og støtte.
Armlenets bredde: 9 cm, elegant og funksjonelt.
Plass under sofaen: 18 cm, forenkler rengjøring og bidrar til et luftig utseende.

Skap din egen oase - Med TACOMA 2-seters sofa i beige kan du transformere stuen til en oase av komfort og stil. Denne sofaen er designet for å være midtpunktet i ditt hjem, hvor du kan nyte kvalitetstid alene eller dele avslappende øyeblikk med dine nærmeste. Lett å matche med andre møbler, TACOMA tilbyr uendelige muligheter for å skape ditt drømmehjem.

Oppgrader din stue med TACOMA 2-seters sofa, og nyt det beste av både komfort og moderne design. Dette er sofaen som ikke bare møter dine behov for avslapning, men også forsterker din innredningsstil med sin skjønnhet og funksjonalitet

Les merShow less
Produktdetaljer
15560-010
Sist vist
kr 10,999.00
En moderne skandinavisk designsofa med divanfølelse, elegant gummitreben og optimal komfort, perfekt for ethvert hjem.
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny