×

LAUREL Lenestol Lyseblå

En luksuriøs og elegant lenestol designet for maksimal komfort og stil, og gir ethvert rom et snev av sofistikert eleganse.

Les merShow less
kr 4,499.00
På lager
BeskrivelseTransformer ethvert rom med Laurel Lenestol, en perfekt fusjon av elegant design og ubestridelig komfort. Denne lenestolen, fremhevet av sin iøynefallende lyseblå farge og det myke, moderne Boucle-materialet, representerer en ny æra innen hjemmeinnredning. Laurel Lenestolen er ikke bare et møbel; det er en stiluttrykk som lover å gi et friskt pust til din innredning, samtidig som det tilbyr en luksuriøs sitteopplevelse.

Unik farge og luksuriøst materiale
Laurel Lenestolen skiller seg ut med sin vakre babyblå farge, som gir en frisk og innbydende atmosfære til ethvert rom. Boucle-materialet, kjent for sin mykhet og tekstur, tilfører et element av luksus og stil, og gjør denne lenestolen til et must-have for enhver som verdsetter finesse i deres boareal.

Designet for komfort
Med sine nøye utformede linjer og komfortable polstring, inviterer Laurel lenestolen til lange perioder med avslapning. Enten du ønsker å fordype deg i din favorittbok eller bare slappe av etter en lang dag, er Laurel designet for å møte dine behov for komfort:

Total høyde: 75 cm, som gir optimal støtte og en elegant silhuett.
Total bredde: 69 cm, perfekt dimensjonert for å passe inn i ethvert rom uten å ta for mye plass.
Total dybde: 72 cm, sikrer dypt og støttende sitte. Setedybde: 50 cm, som inviterer til en avslappet og behagelig sitteopplevelse.
Setebredde: 67 cm, gir sjenerøs plass for optimal komfort.
Setehøyde: 46,5 cm, ideell for enkel tilgang og komfortabel posisjonering.
Armlenets bredde: 10 cm, elegant integrert i designet for ekstra komfort.
Armlenets høyde: 28,5 cm, perfekt plassert for støtte og avslapning.Robust konstruksjon
Støttet av solide stålben, tilbyr Laurel lenestolen ikke bare et visuelt tiltalende utseende, men også en holdbar og stabil base. Hovedmaterialet i stål sikrer lenestolens langvarige kvalitet, noe som gjør den til et smart valg for daglig bruk.

En visuell attraksjon i ethvert rom
Oppgrader ditt hjem med Laurel Lenestolen og opplev den perfekte kombinasjonen av stil og komfort. Gi deg selv og dine gjester et komfortabelt og stilig sted å slappe av, og nyt det imponerende designet som garantert vil bli en samtalestarter.

  Les merShow less
  Produktdetaljer
  18048-143
  Sist vist
  kr 4,499.00
  En luksuriøs og elegant lenestol designet for maksimal komfort og stil, og gir ethvert rom et snev av sofistikert eleganse.
  Lukk
  Trykk for flere produkter.
  Ingen produkter ble funnet.

  Meny