×

Viking Embla Kontinentalseng 160x200 Grå

Opplev optimal søvnkomfort med vår kontinentalseng med 5 soner og pocketfjærer i to lag. Denne luksuriøse sengen gir perfekt støtte til hofter og skuldre, tilpasser seg alle sovestiler, og har en myk overmadrass av polyeter.

Les merShow less
kr 25,700.00
Komfort
  • Medium
  • Fast
På lager
Beskrivelse

Komfort:
Medium:
En balanse mellom mykhet og støtte, passer for de fleste.
Fast: Gir en fastere liggeflate som gir mer støtte, ideell for de som foretrekker en fastere seng.

Hva du får i en seng med 5 soner?

Fem Soner: Madrassen er delt inn i fem separate soner som hver er tilpasset ulike deler av kroppen. Dette gir optimal støtte og komfort uansett kroppstype og sovestilling.

Hode og Nakke: Gir riktig støtte til hode og nakke for å redusere spenninger og fremme en avslappende søvn.
Skuldre: Mykere sone som gir etter for skuldrene, noe som reduserer press og forbedrer blodsirkulasjonen.
Nedre Rygg og Hofter: Fastere sone som gir ekstra støtte til korsryggen og hoftene, som hjelper til med å opprettholde en sunn sovestilling.
Lår og Knær: Støtte som tilpasser seg lårene og knærne, noe som gir en jevn vektfordeling.
Legger og Føtter: Tilpasset støtte som reduserer press på leggene og føttene, noe som forbedrer blodsirkulasjonen og reduserer tretthet.

Komfort og Avlastning:
Polyeter Stoppning: Liggeflaten er dekket med komfortabel polyeter, som gir en myk og støttende overflate.

Pocketfjærer: To lag med pocketfjærer gir individuell støtte og bevegelsesisolering, slik at bevegelsene dine ikke forstyrrer partneren din.

Tilpasningsmuligheter:
Ulik Fasthet: Mulighet for å velge ulik fasthet på venstre og høyre side av fjærmadrassen for å møte individuelle behov og preferanser.
Matchende Gavel og Sengeben: Tilgjengelig i forskjellige stiler og design, slik at du kan tilpasse sengen til din personlige smak og interiør.

Ekstra Funksjoner:
Stilfull Design: Sengen kommer med matchende gavlalternativer (Welt eller Slim) og et utvalg av sengeben for å komplettere utseendet.
Begrenset Antall: Eksklusivitet og unikhet ved at sengen er tilgjengelig i et begrenset antall.

Allsidighet:
Passer Alle Sovestiler: Enten du sover på ryggen, magen eller siden, gir de fem sonene støtte og komfort tilpasset din sovestilling.
Velg en seng med fem soner for en skreddersydd søvnopplevelse som gir optimal støtte, komfort og tilpasningsevne, uansett dine spesifikke behov og preferanser.

Les merShow less
Produktdetaljer

Dataark

Komfort
Fast
Medium
Sist vist
kr 25,700.00
Opplev optimal søvnkomfort med vår kontinentalseng med 5 soner og pocketfjærer i to lag. Denne luksuriøse sengen gir perfekt støtte til hofter og skuldre, tilpasser seg alle sovestiler, og har en myk overmadrass av...
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny