×

Serveringsvogn med avtagbart serveringsbrett

Utforsk vår serveringsvogn, det perfekte seniormøbelet for enhver som verdsetter stil og funksjonalitet i hverdagen. Med låsbare hjul og et praktisk avtakbart brett, forenkler denne vognen servering og underholdning, og tilbyr samtidig en elegant løsning for den eldre generasjonen.

Les merShow less
kr 11,499.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Serveringsvogn: Et ideelt tillegg til hjemmet for den eldre generasjonen
Vår serveringsvogn kombinerer stil med praktisk funksjonalitet, noe som gjør den til et perfekt tillegg til hjemmet for alle som verdsetter lettvint servering med et snev av eleganse. Med sin allsidige design og seniorvennlige funksjoner er denne vognen spesielt tiltalende for den eldre generasjonen.

Egenskaper: 
Avtakbart serveringsbrett: Gir stor fleksibilitet og gjør det enkelt å servere og rydde opp.
Faste/Låsbare hjul: Sikrer enkel navigering i hjemmet, mens låsbare hjul gir stabilitet ved behov.
Stopplist på bordplate: Forhindrer at gjenstander sklir av under transport, et praktisk sikkerhetstiltak.
Spritbar overflate: Den syreherdede lakken garanterer lang levetid og enkel vedlikehold.

Mål: 
Høyde: 89 cm
Bredde: 76 cm
Dybde: 52 cm

Denne serveringsvognen er ikke bare et nyttig hjelpemiddel for enkel servering, men også et stilfullt møbelstykke som passer godt inn i ethvert hjem. Den er designet for å lette hverdagen, med tanke på praktisk bruk og bevegelighet. Den er ideell for de som ønsker å underholde gjester eller enkelt flytte gjenstander fra ett rom til et annet.

For den eldre generasjonen representerer vår serveringsvogn en perfekt balanse mellom funksjonalitet og design, noe som gjør det enklere å bevare en aktiv og selvstendig livsstil. Utforsk hvordan vår serveringsvogn kan forbedre din daglige komfort og stil hjemme.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 11,499.00
Utforsk vår serveringsvogn, det perfekte seniormøbelet for enhver som verdsetter stil og funksjonalitet i hverdagen. Med låsbare hjul og et praktisk avtakbart brett, forenkler denne vognen servering og underholdning,...
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny