×

Duun hvilestol med motorisert løft og trinnløs regulering

Duun hvilestol kombinerer ergonomisk komfort med motorisert løft og trinnløs regulering, perfekt designet for seniorers hverdagsluksus og støtte.

Les merShow less
kr 41,990.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Duun hvilestol: Motorisert komfort og eleganse for seniorer
Oppdag Duun hvilestolen, hvor tidløs design møter innovativ teknologi, skreddersydd for seniorers komfort og uavhengighet. Denne avanserte hvilestolen, med motorisert seteløft og trinnløs regulering, kombinerer ergonomisk form med enestående støtte og bekvemmelighet, og er et fremragende valg innen seniormøbler.

Enestående produktegenskaper:
Motorisert seteløft: Forenkler overgangen fra sittende til stående posisjon, og gir økt trygghet i hverdagen.
Trinnløs regulering og justerbar setedybde: Lar brukeren finjustere stolen for optimal komfort og støtte i alle posisjoner.
Ergonomisk design: Med ekstra korsryggstøtte og en tilpasset nakkestøtte for å fremme en sunn hvilestilling for både nakke og hode.
Tilpasningsmuligheter: Med avtagbare og vaskbare trekk, inkludert vanntett beskyttelse, og tilvalg for ekstra sittehøyde og tilpassede medisinske enheter.

Nøyaktige mål for perfekt tilpasning:
Høyde:
115 cm
Bredde: 63 cm
Dybde: 85 cm
Vekt: 33 kg
Setehøyde: 46 cm
Armlenshøyde: 63 cm
Setebredde: 51 cm
Maksimal brukervekt: 150 kg

Duun hvilestolen står som et symbol på kvalitet og funksjonalitet, og tilbyr en perfekt balanse mellom komfort og estetisk appell. Dens robuste byggekvalitet og gjennomtenkte designelementer som den symmetriske formen på armlen og understell, gjør den til en verdig tilføyelse til ethvert hjem. 

For seniorer som søker uavhengighet og komfort i deres daglige liv, representerer Duun hvilestolen en ideell løsning. Dens tilpassede funksjoner og tilvalg sikrer at hver bruker kan finne sin perfekte hvilestilling, mens det klassiske utseendet komplementerer ethvert roms dekor. 

Gjør Duun hvilestolen til en del av ditt hjem og nyt den ultimate kombinasjonen av funksjonalitet, komfort og stil.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny