×

VINDEL Sofa 2-seter Hvit

En trendy og koselig teddysofa med nordisk design, perfekt for å skape en varm og stilfull atmosfære i moderne hjem.

Les merShow less
kr 14,999.00
På lager
Beskrivelse



Ta stuen din til nye høyder av stil og komfort med Vindel 2-seters sofa, en trendy og luksuriøs tilføyelse fra vår eksklusive Vindel-serie. Designet med en lidenskap for kvalitet og estetikk, kombinerer denne sofaen myke former, rette nordiske linjer og en varm, hvit teddyoverflate for å skape en unik og inviterende sitteplass.

Tidløst design møter moderne komfort
Vindel 2-seters sofa i hvit er den perfekte representasjonen av hvordan klassisk nordisk design kan møte moderne livsstilsbehov. Det helpolstrede designet og de myke, varme fargene gjør denne sofaen ikke bare til et trendy møbelstykke, men også til en kilde til daglig avslapning og komfort. Enten du trenger et koselig hjørne for å lese eller et sjarmerende sted for å dele øyeblikk med dine kjære, tilbyr Vindel-sofaen den perfekte løsningen.

Luksuriøst Teddystoff for uslåelig komfort
Kledd i mykt hvitt teddystoff, tilbyr Vindel-sofaen en uimotståelig komfort og en følelse av luksus. Dette nøye utvalgte materialet er ikke bare behagelig å berøre, men også overraskende lett å vedlikeholde friskt og rent. Følg våre enkle pleieråd for å bevare sofaens skjønnhet og mykhet over tid.



Design detaljer som skilller seg ut

Total høyde: 88 cm, som skaper en ideell balanse mellom støtte og estetikk.
Total bredde: 184 cm, perfekt for å skape et koselig, men romslig sitteområde.
Total dybde: 88 cm, som inviterer til dyp avslapning og komfort.
Setehøyde: 47 cm, optimal for lett tilgang og avslapping.
Setebredde: 144 cm, tilbyr sjenerøs plass for avslapning.
Setedybde: 54 cm, perfekt for en behagelig sitteopplevelse.
Armlenets høyde: 20 cm, gir ekstra komfort uten å kompromittere på stilen.
Armlenets bredde: 9.5 cm, elegante og funksjonelle.

Med sitt benløse design, støttet av en solid ramme, tilbyr Vindel 2-seters sofa et moderne og gjennomtenkt blikkfang i stuen din. Dette valget fremhever sofaens flytende og luftige estetikk, samtidig som det gjør rengjøringen under sofaen til en lek.

Inviter Vindel 2-seters sofa i hvit inn i ditt hjem og opplev hvordan den forvandler stuen din til et stilig, komfortabelt og varmt samlingspunkt. Denne sofadrømmen er den perfekte blandingen av funksjonalitet, komfort og moderne design, ideell for alle som ønsker å følge med på trendene og skape en innbydende atmosfære i hjemmet.

Les merShow less
Produktdetaljer
30013-101
Sist vist
kr 14,999.00
En trendy og koselig teddysofa med nordisk design, perfekt for å skape en varm og stilfull atmosfære i moderne hjem.
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny