×

GILLHOLMEN Sofa 3-seter Grå

En elegant og behagelig grå sofa som kombinerer skandinavisk design med myk polstring for optimal komfort i ethvert hjem.

Les merShow less
kr 24,999.00
På lager
Beskrivelse

GILLHOLMEN 3-seters sofa i grå:  Hjertet i ethvert hjem!

Oppdag den ultimate kombinasjonen av skandinavisk estetikk og uslåelig komfort med GILLHOLMEN 3-seters sofa i en moderne grå farge. Denne sofaen representerer det ypperste innen nordisk design, med sine rene linjer, rette former og en farge som passer perfekt inn i ethvert hjem. Enten du ser etter et nytt midtpunkt i stuen eller et koselig tillegg til ditt favorittrom, er GILLHOLMEN sofaen det perfekte valget.

Skandinavisk design møter uslåelig komfort - GILLHOLMEN sofaen er mer enn bare et møbel; den er en invitasjon til uendelige stunder av avslapning. Med sin dype setedybde og myke polstring, tilbyr denne sofaen en sitteopplevelse som er både behagelig og støttende. De rikelig med putene som dekorerer ryggen, er ikke bare trendy; de er strategisk plassert for å gi optimal komfort, slik at du kan slappe av i timer.

Design detaljer som teller - De sjenerøst brede armlenene er ikke bare et designvalg; de gir ekstra tyngde til sofaens estetikk og fungerer perfekt som en hvileflate for bøker, kopper eller til og med som en midlertidig arbeidsplass. Sofaens ramme er designet for å være nær gulvet, noe som gir et solid og robust inntrykk som er både visuelt tiltalende og funksjonelt.

Gjør stuen til et hjerte i hjemmet - Med GILLHOLMEN 3-seters sofa, inviterer du ikke bare stil inn i hjemmet ditt, men også et samlingspunkt hvor familie og venner kan samles for å dele øyeblikk. Dens grå farge gir en nøytral bakgrunn som komplementerer ethvert fargevalg i ditt interiør, fra levende farger til mer dempede toner.

Et langvarig valg - Valget av materialer og konstruksjon sikrer at GILLHOLMEN sofaen ikke bare ser bra ut, men også varer lenge. Den er designet for å tåle daglig bruk, noe som gjør den til en smart investering for fremtiden.

Oppgrader din stue med GILLHOLMEN 3-seters sofa og skap et luksuriøst kosehjørne som inviterer til avslapning, samvær, og som tjener som hjemmets varme hjerte. Med sitt skandinaviske design, uovertrufne komfort og allsidige stil, er dette sofaen som definerer hva det betyr å ha et kvalitetsmøbel som varer gjennom årene.

Naturlige materialer og robust design - Denne nøye utvalgte sofaen kombinerer høykvalitets materialer som bomull og lin for en overflate som føles både luksuriøs og inviterende. Støttet av solide furuben, gir den en stabil og holdbar base, mens hovedmaterialet i lin og polyester sørger for en langvarig bruk og enkel vedlikehold. Dette er sofaen for de som verdsetter både estetikk og praktisk bruk.

Total høyde: 80 cm, gir den perfekte balansen mellom tilgjengelighet og komfort.
Total bredde: 232 cm, tilbyr rikelig med plass for familie og gjester.
Total dybde: 116 cm, inviterer til dyp avslapning og komfort.
Setehøyde: 39 cm, optimal høyde for enkel nedsettelse og oppreising.
Setebredde: 180 cm, romslig for allsidig bruk.
Setedybde: 90 cm, perfekt for lange avslappingsøkter.
Armlenets høyde: 65 cm, gir sjenerøs støtte og komfort.
Armlenets bredde: 26 cm, ideell for ekstra komfort og funksjonalitet.

Les merShow less
Produktdetaljer
40000-102
Sist vist
kr 24,999.00
En elegant og behagelig grå sofa som kombinerer skandinavisk design med myk polstring for optimal komfort i ethvert hjem.
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny