×

SEGELSKÅREN Sofa 3-seter Beige

En beige sofadrøm som kombinerer skandinavisk design med optimal komfort og trendy puter for en luksuriøs og innbydende følelse i ethvert hjem.

Les merShow less
kr 25,999.00
På lager
Beskrivelse



Elegant formspråk og nordisk design
- Segelskåren sofaen skiller seg ut med sitt elegante formspråk og rene, nordiske design. Den beige fargen tilfører et varmt og innbydende inntrykk til ethvert rom, samtidig som det skaper et innbydende blikkfang. Dette er en sofa som utstråler både luksus og hygge, ideell for å skape en atmosfære av ro og samhold i hjemmet.

Smart og dekorativ løsning med furu ben - De smale bena i furu gir ikke bare sofaen et smart og dekorativt løft, men de muliggjør også enkel støvsuging under, noe som gjør vedlikeholdet lekende lett. Dette designvalget understreker sofaens funksjonalitet og estetiske appell, og sikrer at den passer sømløst inn i moderne hjem med fokus på rene linjer og åpne rom.

Optimal komfort med trendy puter - Komforten i Segelskåren sofaen er uovertruffen, takket være de tallrike putene som ikke bare pynter og kler sofaryggen, men også er helt i tråd med de siste trendene. Disse putene gir ikke bare sofaen et visuelt løft, men sikrer også optimal støtte og komfort, enten du ønsker å slappe av med familien eller nyte et øyeblikk for deg selv.

Inviter til avslapning og kvalitetstid - Gi deg selv og dine kjære tid til avslapning og kos med Segelskåren 3-seters sofa. Dette er det perfekte møbelet for å spre seg alene med en god bok eller samle hele familien for en filmkveld. Sofaens romslige design og myke polstring inviterer til lange stunder med komfort og velvære.

Gjør stuen komplett - Med Segelskären sofaen i beige kan du transformere stuen din til et sant drømmested. Denne sofaen er ikke bare en plass for avslapning, men også et stilfullt statement som løfter ethvert interiør. Enten du foretrekker en minimalistisk stil eller en mer bohemsk innredning, vil Segelskåren sofaen være en tidløs tilføyelse som komplementerer ditt personlige uttrykk.

Oppgrader din stue med Segelskåren 3-seters sofa, og opplev en verden av luksus, komfort og nordisk eleganse. Dette er sofaen som setter standarden for moderne boende, hvor design og funksjonalitet går hånd i hånd for å skape det ultimate hjemmet.


Luksuriøs blanding av materialer - Sofaen er nøye håndlaget med et premium utvalg av materialer, inkludert en luksuriøs blanding av bomull og lin for en uovertruffen mykhet og komfort. Det hovedmateriale i lin blandet med polyester sikrer både holdbarhet og enkel vedlikehold, mens de solide bena i bjørk gir en robust støtte med et naturlig estetisk preg.

Nøye mål for ultimat komfort
Total Høyde: 91 cm, som gir tilstrekkelig støtte og en følelse av privatliv.
Total Bredde: 240 cm, tilbyr rikelig med plass for å strekke seg ut eller for å dele sofaen med familie og venner.
Total Dybde: 92 cm, som sikrer dypt og støttende sitte. Setehøyde: 46 cm, optimal for komfortabelt å reise seg og sette seg.
Setebredde: 222 cm, gir sjenerøst med plass for alle brukere. Setedybde: 77 cm, for en dypt avslappende opplevelse.
Armlenets Høyde: 72 cm, perfekt for å lene seg tilbake og slappe av.
Armlenets Bredde: 9 cm, kombinerer funksjonalitet med eleganse.
Plass under sofaen: 15 cm, fremmer enkel rengjøring og opprettholder et luftig uttrykk.

Les merShow less
Produktdetaljer
40000-110
Sist vist
kr 25,999.00
En beige sofadrøm som kombinerer skandinavisk design med optimal komfort og trendy puter for en luksuriøs og innbydende følelse i ethvert hjem.
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny