Konsollbord

Konsollbord er mer enn bare et møbelstykke: de er et uttrykk for stil og et nøkkeltilbehør for ethvert hjem. Hos Møbelgruppen.no finner du et nøye kuratert utvalg av konsollbord som blander funksjonalitet med sofistikert design for å skape innbydende rom i ditt hjem. Enten du søker etter det perfekte bordet for å lyse opp din entré, en stilig overflate for å vise frem kunst og dekorasjoner i stuen, eller en praktisk enhet for ekstra lagringsplass, har vi konsollbordet for deg. 

Vårt utvalg inkluderer en rekke stiler, fra det slanke og moderne, til det tradisjonelt elegante, og alt imellom. Laget med kvalitetsmaterialer som solid tre, metall, og glass, tilbyr våre konsollbord både holdbarhet og et tidløst utseende. Med forskjellige størrelser og finisher å velge mellom, kan du enkelt finne et bord som passer perfekt inn i ditt hjem og komplementerer din eksisterende innredning. 

I tillegg til deres estetiske appell, er konsollbord utrolig funksjonelle. De tilbyr et ideelt sted for å oppbevare nøkler, post, og andre småting i gangen, eller som en måte å dele åpne planløsninger på en elegant måte. Mange av våre bord har også hyller og skuffer for ekstra lagringsplass, noe som gjør dem til en praktisk løsning for å holde hjemmet ditt organisert og ryddig. 

Utforsk vårt utvalg av konsollbord på Møbelgruppen.no i dag, og finn det perfekte tilbehøret for å tilføre ditt hjem en touch av klasse og funksjonalitet. Med våre konsollbord kan du skape en varm og innbydende atmosfære som imponerer gjester ved første blikk og gjør hverdagen litt enklere.

Les merShow less
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny