×

POCATELLO Sofa 2-Seter Hvit

En moderne hvit sofa med unike former, kledd i mykt bouclé-stoff for en luksuriøs og innbydende følelse i alle rom.

Les merShow less
kr 6,999.00
På lager
Beskrivelse

Introduserer Pocatello sofaen: En moderne revolusjon innen hjemmeinnredning som kombinerer unike former med et lekkert og innbydende design. Denne sofaen, en stjerne i Pocatello-serien, representerer det ypperste av moderne estetikk og komfort, og er skapt for de som ikke bare ser etter en sofa, men et kunstverk til hjemmet.

Mykhet møter eleganse i Bouclé - Pocatello-sofaen er nøye trukket i mykt, hvitt bouclé-stoff, kjent for sine lodne egenskaper som ikke bare gir en behagelig følelse men også et visuelt blikkfang i ethvert rom. Dette stoffet, valgt for sin høy kvalitet og komfort, inviterer til avslapning samtidig som det tilfører en luksuriøs tekstur til din stueinnredning.

Design som skilller seg ut - Det som virkelig skiller Pocatello-sofaen fra mengden er dens unike design. Den robuste puffen står i fin kontrast til den lave ryggstøtten, og skaper et balansert og smakfullt preg på møblet. Dette er en sofa som ikke bare tilbyr uovertruffen komfort, men også fungerer som et sterkt visuelt statement i ditt hjem.

Uendelige stilingsmuligheter - Med Pocatello-sofaen er stylingen ubegrenset. Plasser den mot en vegg og tilfør stilige puter for å komplementere den lave ryggstøtten, eller bruk den enslig som en sjenerøs puff i rommet. Kun fantasien setter grenser for hvordan du kan integrere denne sofaen i ditt hjem, enten det er i stuen, i et leserom, eller som et sentralt møbelstykke i ditt åpne romkonsept.

Et møbelstykke som setter standarden - Pocatello-sofaen er mer enn bare en sofa; den er en investering i ditt hjem. Den representerer en blanding av funksjonalitet, komfort, og estetikk, som setter standarden for moderne boende. Den er ideell for de som verdsetter design og ønsker et møbelstykke som ikke bare er komfortabelt, men også tiltrekker seg oppmerksomhet og samtaler.

Oppgrader din stue med Pocatello sofaen og opplev en ny dimensjon av stil og komfort. Dette er sofaen for deg som ønsker å forene moderne design med funksjonalitet, og skape et hjem som reflekterer din unike smak og livsstil. La Pocatello-sofaen bli det neste blikkfanget i ditt hjem, og nyt et møbel som er like mye et kunstverk som det er et sted for avslapning og samvær.

En essensiell tilføyelse til ethvert moderne hjem, nøye utformet i slitesterkt polyesterstoff for langvarig bruk og enkel vedlikehold.
Med nøye beregnede mål for optimal komfort og stil, tilbyr denne sofaen:

Total høyde: 61 cm 
Total bredde: 160 cm
Total dybde: 57 cm 
Setehøyde: 48 cm
Setebredde: 160 cm
Setedybde: 41 cm 

Les merShow less
Produktdetaljer
19999-013
Sist vist
kr 6,999.00
En moderne hvit sofa med unike former, kledd i mykt bouclé-stoff for en luksuriøs og innbydende følelse i alle rom.
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny