×

BRUNSKÅR Sofa 3-seter Svart

En trendy og komfortabel matt svart sofa med minimalistiske ben og luksuriøs mikrofiber, perfekt for enhver moderne innredning.

Les merShow less
kr 13,499.00
På lager
Beskrivelse

Transformer din stue med Brunskår 3-seters sofa i matt svart - Ingen moderne hjem er komplett uten den perfekte sofaen. Brunskår 3-seters sofa, i en elegant og motebevisst matt svart farge, tilbyr den ideelle kombinasjonen av stil, komfort, og funksjonalitet for å skape en innbydende atmosfære i ethvert rom. Dette er sofaen for de som ønsker å uttrykke sin personlige stil samtidig som de verdsetter komfort og kvalitet i hverdagen.

Eksklusiv komfort med myk mikrofiber - Brunskår sofaen er nøye utformet med en luksuriøs mikrofiber, kjent for sin mykhet og holdbarhet. Denne høykvalitets polstringen sikrer en uovertruffen sittekomfort, enten du nyter en avslappende kveld hjemme eller underholder gjester. Mikrofiberstoffet er også enkelt å vedlikeholde, noe som gjør Brunskär til et praktisk valg for travle husholdninger.

Trendy og praktisk design - Med sitt minimalistiske design og smakfulle matte svarte fargevalg, setter Brunskår sofaen en trendy standard for hjemmeinnredning. De minimalistiske sofabena gir ikke bare et estetisk løft, men øker også funksjonaliteten ved å gjøre det enklere å rengjøre under sofaen, en viktig detalj for enkel støvsuging og vedlikehold.

Dekorer og personliggjør - Brunskår 3-seters sofa er ikke bare et møbel, men et lerret for personlig uttrykk. Den matte svarte fargen fungerer som en nøytral bakgrunn som inviterer til å leke med fargerike puter, tepper, og tilbehør, slik at du kan dekorere og personliggjøre ditt hjem på en innbydende måte. Enten du foretrekker en minimalistisk stil eller et mer fargerikt og eklektisk uttrykk, er Brunskär sofaen det perfekte utgangspunktet.

Et valg for fremtiden - Velger du Brunskår 3-seters sofa, investerer du i et møbel som ikke bare er designet for å imponere estetisk, men også for å tåle tidens prøve. Dens robuste konstruksjon, kombinert med kvalitetsmaterialer, sikrer at sofaen forblir et sentralt punkt i ditt hjem for mange år fremover.

Oppgrader ditt hjem med Brunskär 3-seters sofa i matt svart, og nyt perfekt balanse mellom stil, komfort, og praktisk funksjonalitet. La din stue transformeres til et moderne, stilfullt og innbydende rom som reflekterer din unike smak og livsstil.


Hovedfarge:
Sofistikert svart som passer perfekt inn i diverse interiørstiler.
Materialvalg: Premium polyesterstoff for langvarig bruk og enkel vedlikehold, med robuste stålben som understøtter.

Total Høyde: 67 cm, ideell for en avslappende sitteposisjon.
Total Bredde: 234,5 cm, gir rikelig med plass for familie og venner.
Total Dybde: 85 cm, sikrer dyp og støttende sittekomfort.
Setehøyde: 41,5 cm, optimal for komfort og enkelhet i bruk.
Setebredde: 218,5 cm, romslig for flere brukere.
Setedybde: 68 cm, for en avslappende og støttende opplevelse.
Armlenets høyde: 49,5 cm, perfekt for ekstra komfort.
Armlenets bredde: 8 cm, elegant og funksjonelt design.
Plass under sofaen: 16 cm, forenkler rengjøring og vedlikehold under sofaen.

Les merShow less
Produktdetaljer
40000-013
Sist vist
kr 13,499.00
En trendy og komfortabel matt svart sofa med minimalistiske ben og luksuriøs mikrofiber, perfekt for enhver moderne innredning.
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny