×

ØKERØ Sofa 3-seter Beige

En sofistikert beige sofa som blander tidløs eleganse med skandinavisk design, tilbyr både stil og komfort med sin premium bomull og linblanding.

Les merShow less
kr 25,999.00
På lager
Beskrivelse

Oppgrader din stue med den umiskjennelige elegansen og det skandinaviske designet av ØKERØ 3-seters Sofa i Beige, et flaggskip innen Vind-kolleksjonen. Denne sofaen representerer en harmonisk blanding av minimalistisk design og uovertruffen komfort, og er skreddersydd for å komplementere et bredt spekter av innredningsstiler, fra det moderne til det mer tradisjonelle.

Designet med en slank ramme i hvitt stål, tilbyr ØKERØ-sofaen en solid og holdbar base som ikke kompromitterer på stil. Den er bekledd med luksuriøse beige puter både for sete og ryggstøtte, som ikke bare tilfører en visuell varme til ditt rom, men også sikrer en sitteopplevelse av høyeste kvalitet. De nøye utvalgte materialene i bomull og lin kombinert med polyester, gir en mykhet og komfort som inviterer til avslapning og velvære, enten du nyter en stille stund alene eller samler familie og venner.

ØKERØ 3-seters sofa er ikke bare et møbel, men et statement. Med sitt tidløse design og fokus på detaljer, som de delikate sømmene og den subtile fargepaletten, fremhever den skjønnheten i skandinavisk estetikk. Sofaens dimensjoner er nøye vurdert for å maksimere både komfort og funksjonalitet, mens det rause sitteområdet sørger for at det er plass nok til å slappe av uten å måtte kompromisse med plass i hjemmet.

For de som verdsetter både stil og substans, er ØKERØ-sofaen det ideelle valget. Den representerer en investering i ditt hjem, ikke bare som et møbelstykke, men som en forbedring av livskvaliteten. Enten du ser etter det perfekte midtpunktet i din stue eller en måte å skape et mer innbydende og avslappet rom, er denne sofaen et sikkert valg. Den er robust, lett å vedlikeholde til tross for sin lyse farge, og den avtagbare trekkfunksjonen sikrer at sofaen vil se ny ut år etter år.

Gjør et valg som reflekterer din smak for kvalitet og design. Velg ØKERØ 3-seters Sofa i Beige for å bringe skandinavisk eleganse og komfort inn i ditt hjem. Oppdag hvordan denne sofaen kan transformere ditt rom og bli et sentralt punkt for livets små og store øyeblikk.

Stoff: En rik blanding av bomull og lin utgjør overflaten på denne sofaen, og gir et pustende, naturlig tekstur som er både behagelig og slitesterkt. Denne kombinasjonen sikrer en kjølig følelse om sommeren og varme i vintermånedene.

Ben: Konstruert av solid stål, tilbyr bena på ØKERØ-sofaen en robust støtte som står imot tidens prøve, samtidig som de tilfører en moderne touch til designet.

Hovedmateriale: Kjernen i vår sofa er en kvalitetsrik lin i polyester blanding, som kombinerer det beste av holdbarhet og enkel vedlikehold, sikrende at din sofa beholder sitt utseende og følelse over tid.

Total høyde: 79,5 cm, ideell for en avslappet sittestilling.
Total bredde: 237 cm, tilbyr rikelig med plass for familie og gjester.
Total dybde: 91 cm, som sikrer dyp komfort.
Setehøyde: 44 cm, perfekt for enkel oppreising.
Setebredde: 206 cm, romslig for en avslappende opplevelse.
Setedybde: 61 cm, dybde nok for total avslapning.
Armlenets høyde: 66 cm, for optimal armstøtte.
Armlenets bredde: 24 cm, kombinerer komfort med elegant design.
Plass under møbler: 20 cm, forenkler rengjøring og opprettholder et luftig uttrykk.

    Les merShow less
    Produktdetaljer
    40000-050
    Sist vist
    kr 25,999.00
    En sofistikert beige sofa som blander tidløs eleganse med skandinavisk design, tilbyr både stil og komfort med sin premium bomull og linblanding.
    Lukk
    Trykk for flere produkter.
    Ingen produkter ble funnet.

    Meny