×

DURHAM Sofa 3-seter Mørkegrå

En stilfull blanding av 50-talls nostalgi og moderne komfort, med luksuriøst kordfløyel og smale armlener, perfekt for enhver moderne stue.

Les merShow less
kr 27,499.00
På lager
Beskrivelse



DURHAM 3-seters sofa i mørkegrå:
En sofistikert blanding av 50-tallsnostalgi og moderne komfort. Denne elegante sofaen fra Durham-serien er en hyllest til klassisk design, oppdatert med moderne detaljer for dagens hjem. Kledd i luksuriøst mørkegrått kordfløyelstoff, tilbyr DURHAM ikke bare et blikkfang i rommet, men også en uovertruffen sitteopplevelse.

Moderne design møter tidløs komfort - DURHAM sofaen imponerer med sitt elegante, nordiske design og tidløse fargeskala, og skaper et varmt og innbydende miljø i ethvert rom. Den høye sittekomforten er sikret gjennom en deilig setedybde og moderne smale armlener, som maksimerer sitteplassen uten å gå på akkord med stilen.

Luksuriøse materialer for daglig bruk

Material stoff: En rik kombinasjon av fiber og polyester gir sofaen dens myke, men slitesterke overflate, ideell for hverdagsbruk.
Material ben: Robuste ben i furu sørger for stabil og holdbar støtte, mens de fremhever sofaens elegante linjer.
Hovedmaterial: Polyesterstoffer er kjent for sin holdbarhet og enkel vedlikehold, noe som gjør DURHAM sofaen til et praktisk valg for travle hjem.

Designet for komfort og stil

Total høyde: 82 cm, gir ryggstøtte og komfort for en rekke kroppsformer.
Total bredde: 270 cm, tilbyr rikelig med plass for familie og venner.
Total dybde: 105 cm, inviterer til dyp avslapning og velvære.
Setehøyde: 43 cm, optimal for en behagelig sittestilling.
Setebredde: 240 cm, romslig nok for alle å nyte.
Setedybde: 73 cm, perfekt for de som elsker å strekke seg ut.
Armlenets høyde: 58 cm, gir komfort og stil.
Armlenets bredde: 15.5 cm, smale nok til å være moderne, men brede nok for komfort.
Plass under sofaen: 5 cm, opprettholder et elegant utseende.



DURHAM 3-seters sofa i mørkegrå er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere stil med komfort. Denne sofaen er ikke bare en praktisk investering for hjemmet ditt, men også et stilfullt tillegg som inviterer til velfortjent avslapning og sosialt samvær. Oppgrader stuen din med DURHAM, og nyt et tidløst møbel som vil berike ditt hjem i årene som kommer.

Les merShow less
Produktdetaljer
15560-030
Sist vist
kr 27,499.00
En stilfull blanding av 50-talls nostalgi og moderne komfort, med luksuriøst kordfløyel og smale armlener, perfekt for enhver moderne stue.
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny